Козметика за лице

Класическото мануално почистване на лицето е процедура в няколко последователни стъпки: почистване на лицето с цел отваряне на порите , ръчна екстракция (отстраняване) на комедоните и запушените пори, дарсонвализация с цел дезинфекция на кожата и по-бързото й възстановяване, лечебен лек масаж , който помага за успокояване на кожата и намаляване на омазняването и успокояваща маска. На финала се нанасят продукти според типа кожа и за слънцезащита.
Ефектът настъпва непосредствено след процедурата.
Възможно е да има леко зачервяване, но след кратък период на успокояване, кожата е чиста, гладка и здрава.

Лифтинг терапия

Препоръчва се за кожа, която има нужда от стягане. Терапията оформя контура на лицето, подсилва връзките между колагеновите влакна, подобрява еластичноста на кожата.

Терапия за околоочен контур Selvert

Терапията успокоява и релаксира очния контур, омекотява и намалява подпухналостта на клепачите, намалява тъмните кръгове и стимулира клетъчната еластичност, придава свеж вид на лицето.

Програма хидратация

Oвлажняваща и дълбоко подхранваща терапия подходяща за кожи подложени на неблагоприятни атмосферни влияния. Хидратира в дълбочина и придава на кожата здрав вид.

Имейл

infinityspaclub@yahoo.com

Телефон

0899 525 637

Резервирайте

Желаната процедура
10% Отстъпка

За онлайн резервация

CELL Vitale selvert

Растителните стволови клетки – източник на младост

Стволовите клетки играят ключова роля за поддържане на младежкия вид на кожата, благодериние на техния огромен регенериращ капацитет. Агресивното въздействие на околната среда и времето са фактори, които влияят неблагоприятно върху стволовите клетки – тяхната активност намалява и спомага за намаляването на плътността и еластичността на кожата. В резултат на всичко това се появяват белезите на стареене.

Кислородна терапия

Оеднаквява цвета на лицето, укрепва капилярите и почиства кожата от токсините. Има антистресово и оздравително действие.

Терапия против стареене

Терапията е подмладяваща и превантивна срещу преждевременното остаряване на кожата. С течение на времето кожата губи своята гладка повърхност, блясък и еластичност. Целта на терапията е подмладяване на кожата, подобряване на метаболизма, регенериране на епидермиса, здрав и свеж вид на кожата.