СПА етикет

Кога да пристигна

Моля, заповядайте минимум 10- 15 минути преди уговорения час, за да се възползвате пълноценно от Вашето спа преживяване. След като се подготвите за планираните процедури, можете да се насладите на чаша прекрасен чай, както и да се потопите в приятната атмосфера на Спа центъра.

 

Анулиране на резервациите

Нашите служители са ангажирани и са на разположение на всички наши клиенти по време на насрочената терапия. Спа центърът изисква минимум 12-часово предизвестие ако имате намерение да се откажете от услугата. Запазваме си правото да бъдете таксувани при неспазване на горепосочения срок.

 

Здравна информация.

Информацията за Вашето здравно състояние е изключително важна за нас.

Моля, информирайте Вашия терапевт ако сте бременна, имате сърдечни заболявания, диабет, високо кръвно налягане, травми , остри болки, онкологично заболяване, инфекция, нарушения на кожата или всякакви други медицински проблеми. Ако имате някое от състоянията, изброени по-горе, ние Ви препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар преди насрочване на всякакви спа и масажни процедури.

 

Масаж за деца / непълнолетни лица

Родител или настойник трябва да присъства на първоначалното съгласуване на процедурите за всеки клиент на възраст под 18,. Родителят може да присъства в залата по време на масажа.

 

Плащане за услугите

Заплащането на услугата се извършва на Спа рецепция. Ние приемаме плащане в брой или с кредитни / дебитни карти.