Сауна

Сауната е спа помещение с температура на въздуха от 70 до 100 градуса, но с ниска влажност. Влажността на въздуха се регулира от водата, която се налива върху камъните и създава пара.

От векове насам при някои народи сауната е място за отдих, релаксация и усамотяване. Тя е известна със своите положителни свойства върху човешкото тяло и е естествен начин за подобряване на имунната система, тонуса и жизнеността на тялото. Не случайно в някои народи сауната е част от дома. Меката и влажна топлина повишава имунитета и може да предотврати разболяване.

Това, което сауната Ви предоставя, е не само релаксация, но и детоксикация на целия организъм.

Парна баня

Парната баня е помещение, което се затопля с помощта на пара. Хората я използват за релаксация, облекчаване на някои медицински състояния, детоксикация или като част от разкрасителни процедури.

Парната баня се категоризира като влажен вариант на финландската сауна и е подобна на хамама. Обикновено излъчва топлина около 45°С при влажност на въздуха, която е близка до 100%. Тя е превъзходен начин за детоксикация (прочистване на тялото от вредни вещества). Същевременно така се осигурява и противовъзпалително, болкоуспокояващо и хидратиращо дествие. Благодарение на ароматизиращата система се създават допълнителни сетивни удоволствия.

Релакс зона

В нашата зона за релакс може да отпочинете след използването на сауните и басейна или след процедурите в спа центъра.

Релаксирайте със стил, наслаждавайки се на приятна музика и обстановка, забравете за стреса и напрегнатото ежедневие

Джакузи

Хидромасажът на джакузито повлиява особено благоприятно заболявания и травми на опорно-двигателния апарат. Облекчава болките, свързани с тях, както и тези вследствие на прекомерно натоварнане, и ускорява възстановяването. Успокоява и има общо благотворно въздействие върху нервната система. Има добър ефект при състояния на стрес, хронична умора, безсъние. Като следствие от това, хидромасажът допринася и за нормализиране на обмяната на веществата и на работата на имунната система.

Имейл

infinityspaclub@yahoo.com

Телефон

0899 525 637

Резервирайте

Желаната процедура
10% Отстъпка

За онлайн резервация