ТУРСКА БАНЯ / ХАМАМ /

Традиционният ориенталски пилинг, познат ни най-общо под името „Хамам” е разкрасяваща процедура, която е позната от векове. Хората започват да откриват ползотворното влияние на водата както пряко върху физическото и психическото си състояние, така и върху сетивата, вътрешните органи и системи.

Ако искате да отстраните токсините, да се пречистите и релаксирате, вашето място е в единствената по рода си ТУРСКА БАНЯ / ХАМАМ /.В автентична обстановка ще почувствате топлината на мраморния камък, парата и влагата.

ОРИЕНТАЛСКИ ПИЛИНГ / КЕСЕ /

КЕСЕ е традиционна ориенталска процедура за почистване на тялото.След затопляне в банята терапевт премахва излишния слой мъртви клетки по вашата кожа със специално изработена мека ръкавичка от копринени конци.. Следва 20 мин нежно измиване на тялото и с натурален сапун, приготвен в специални ориенталски мехове.

СУЛТАН МАСАЖ

При тази процедура се използват водорасли и ароматни масла. Водораслите са изключително богати на минерали, микроелементи, витамини, протеини и др. Те елеминират натрупаните токсини и шлаки, моделират и оформят фигурата, стягат кожата и подмладяват тялото и душата

ПАША МАСАЖ

Изпълнява се в ХАМАМ прави се масаж с топла ароматна пяна

Имейл

infinityspaclub@yahoo.com

Телефон

0899 525 637

Резервирайте

Желаната процедура
10% Отстъпка

За онлайн резервация